Relaterede kurser
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Efter kurset kan du anvende viden om sammenhængen mellem ressourceforbrug og miljøbelastning og sætte det i relation til hotellets eller restaurantens samlede økonomi. Ved at reducere brug af emballage, genanvende produkter og sortere affald kan du medvirke til at reducere virksomheden samlede ressourceforbrug.
Indpakning af maden- emballage og mærkning
Deltageren får kendskab til forskellige emballeringstyper til indpakning af den producerede mad i institutionskøkkenet, som tager hensyn til fødevaresikkerheden og den kulinariske kvalitet. Deltageren kan foretage korrekt mærkning af den indpakkede mad i forhold til anvendelse, holdbarhed, og håndtering.
Smagen i centrum
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren kan med grundlæggende viden om de fem grundsmage og bevidsthed om egen smagssans anvende praktisk metode til at foretage tilsmagning i relation til brugernes behov og forventninger samt inddrage tilsmagning til sammensætning og tilberedning af små og store måltider. Kurset er også for dig der ikke arbejder professionelt med mad, men måske har det som en passioneret hobby. Du bliver bedre til at tilsmage din mad, så den får en større kulinarisk kvalitet. Du får gode ideer til at nuancere tilsmagning med andre råvarer end du plejer.
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere og tilberede retter til småtspisende, på baggrund af viden både om principper for kost til småtspisende og om de specialprodukter, som kan anvendes i forhold til kostformen.
Mobilhydraulisk anlæg: Sammenkobling og indregulering 1 (3)
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren vil efterkurset kunne sammenkoble og indregulere proportionale retningsventiler, montere og indregulere sikkerhedsventiler, indregulere variable pumper, sammenkoble og indregulere belastningsfølsomme hydrauliske systemer samt montere og indregulere hydrauliske fodbremseventiler.