Relaterede kurser
Oprette og anvende regneark
Det med regneark er slet ikke så svært, som det lyder. Kom med på det mest grundlæggende. Lær at oprette og redigere i regneark - samt at sortere og filtrere data i eksempelvis kundelister, lageroptegnelser etc. Lånt godkendelse af EUC Nordvest.
Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kurset er for dig, som ønsker at blive bedre til teknisk engelsk inden for entreprenør– eller landbrugsmaskiner. Efter uddannelsen kan deltageren anvende det givne fremmedsprog i typiske og basale kommunikative situationer, hvilket sætter deltageren i stand til at udføre sine daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af fremmedsproget. TYSK - Bliv klar til at tale med sommerens mange tyske turister. Deltageren kan, i jobfunktioner hvortil der kan udvikles arbejdsmarkedsuddannelser, anvende det givne fremmedsprog i typiske og basale kommunikative situationer, hvilket sætter deltageren i stand til at udføre sine daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af fremmedsproget. Deltageren kan på dette niveau bruge fremmedsproget situationsbestemt i forhold til målgruppe, sted og medie. ENGELSK - Få løftet dine engelsk kompetencer. Deltageren kan, i jobfunktioner hvortil der kan udvikles arbejdsmarkedsuddannelser, anvende det givne fremmedsprog i typiske og basale kommunikative situationer, hvilket sætter deltageren i stand til at udføre sine daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af fremmedsproget. Deltageren kan på dette niveau bruge fremmedsproget situationsbestemt i forhold til målgruppe, sted og medie.
Kulinarisk kvalitet / Sensorisk analyse
Hvordan sikrer du et bæredygtigt og klimavenligt køkken? Kravene til de danske køkkenet er stigende i takt med klima-fokusset, og i en travl hverdag hvor økonomi og rutiner spiller en stor rolle, så kan det være svært at få enderne til at gå op. Vores nyeste kursus klæder dig og dit personale på til opgaven, uanset om dit køkken producere varm mad, smørrebrød eller lækkeriet til buffeten. Vi hjælper med ny inspiration til, hvordan du kan tænke kreativt og alternativt i brugen af f.eks. årstiden grønt, så tomater og agurker kan forblive hos leverandøren uden for sæson, uden at det går på kompromis med hverken smag eller anretning. Lad os hjælpe dig til at anvende og anrette med årstidens grønt, tilsmage til den store smagsfornøjelse og sammensætte ernæringsrigtige måltider på den bæredygtige måde.
Bæredygtighed i storkøkkener
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kunne du tænke dig større viden inden for:- planlægning af madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. - anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.- Vigtigheden af anvendelsen af sæsonens råvarer - Hvordan dit valg af råvare og madplaner kan have indflydelse på CO2 udledning- Hvor du har mulighed for at nedsætte madspild Når vi er færdig kan du:- Planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.- Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.- Beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.- Beregne CO2 forbruget i et måltid- Lave en menuplan der tilgodeser årstidens råvare Du får redskaber til at udregne besparelser på ressourcer i køkkenet.
Traktor avanceret, opdatering og nye teknologier 3
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren kan foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den avancerede traktors mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner med fokus på nye teknologier.