Relaterede kurser
Arbejde på eller nær spænding - ajourf. & 1. hjælp
Deltageren lærer at vurdere de sikkerhedsmæssige aspekter i arbejde under spænding, samt hvor regler og retningslinjer kan findes. Yderligere læres der om førstehjælp ved el-ulykker. Faget er lånt af EUC Nord.
Lederens forretningsforståelse
Tilmeld dig denne åbne akademiuddannelse nu. Lederens forretningsforståelse (10 ECTS-point) Træf ledelsesmæssige beslutninger på baggrund af din organisations økonomiske data. Du kommer til at kunne snakke med om likviditet, balance, resultatopgørelse og KPI’er, når du eksempelvis har lært at aflæse et årsregnskab. Forretningsforståelse som ledelsesværktøj giver dig mulighed justere din ledelsespraksis efter din organisations økonomiske data og levere input med udgangspunkt i dine egne investerings- og finansieringsanalyser. Du bliver i stand til at definere nøgletal for din egen ledelsessituation ud fra din organisations forretningsplan. Når modulet er gennemført, kan du: Forstå økonomiske begreber som resultatopgørelse, balance, likviditet, driftskapital m.v. Forstå og definere lederens behov for økonomisk information Forstå sammenhængen mellem resultatopgørelse, balance og likviditet Aflæse et årsregnskab og din organisations nøgletal/ KPI’er Lave analyser for likviditet, investering og finansiering Anvende forskellige former for økonomirapportering Definere behovet for økonomiske data for at kunne sikre et korrekt ledelsesmæssigt beslutningsgrundlag Undervisningen finder sted på skolens adresse. Eksamen er mundtlig. Du kan tilmelde dig akademifaget ved at udfylde tilmeldingsformularen. AkademiuddannelseVi kan i samarbejde med Erhvervsakademi Dania tilbyde akademiuddannelse og -fag. En akademiuddannelse er din mulighed for at efter- eller videreuddanne dig på niveau med en kort videregående uddannelse mens du er i job. Du kan både læse enkeltfag eller tage en hel akademiuddannelser. En fuld akademiuddannelse giver dig, ud over adgangen til at læse på diplomniveau, også et stærkere fundament for dit daglige virke. AdgangskravFor at deltage på akademimodulet, skal du have en ungdomsuddannelse. Det vil sige en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring. LedelseVil du som leder gerne have en personlig ledelsesstil med fokus på ledelse af dine medarbejdere, teams og ledelse gennem forandringer, så er deltidsuddannelsen i ledelse et oplagt valg for dig. På uddannelsen vil du lære at bringe dine egne kompetencer i spil, på en måde, så du har et godt fundament til at opnå gode resultater som leder.
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere og tilberede retter til småtspisende, på baggrund af viden både om principper for kost til småtspisende og om de specialprodukter, som kan anvendes i forhold til kostformen.
Ledelse og ressourceoptimering
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Den grundlæggende lederuddannelse har givet mange et godt fundament, som de kan bygge deres egen ledelse på. Det behøver ikke slutte her, hvis du forsat vil udvikle dit lederskab. Nu får du mulighed for at lægge flere lag på det, du allerede kan og gør. Ledelse handler ofte om at skabe resultater med og gennem andre, og det er netop det at skabe resultater, der er omdrejningspunktet i Ledelse og ressourceoptimering. Ledelse og ressourceoptimering bygger videre på de emner, der blev arbejdet med i den grundlæggende lederuddannelse. Udvikling, af de medarbejdere man er leder for, bør være en naturlig del af det at være leder, men det er lettere sagt end gjort. Derfor handler ledelse og ressourceoptimering i stor udstrækning om udvikling af medarbejdere. Det at sætte mål for den enkelte medarbejder, være tydelig i sin ledelse og følge op og give feedback, er en del af kurset. Desuden vil vi arbejde med optimering af de arbejdsprocesser, der udgør deltagernes hverdag. Ofte er det små ændringer, der kan skabe store forandringer. Ledelse af egen og andres tid er en hjørnesten i uddannelsen. Modul 1 Anerkendende ledelseModul 2 Gennemførsel af personalesamtalerModul 3 Lederens ressourceoptimering
Optimering i madproduktion
Du kan anvende metoder til kvalitetssikring af madproduktion, herunder LEAN principper og Den Danske Kvalitetsmodel, til at optimere køkkenets ydelser. Du kan endvidere inddrage brugerne i den ugentlige kostplanlægning.