Relaterede kurser
Indskrivning og formatering af mindre tekster
Deltageren kan benytte basisfunktioner i tekstbehandling til indskrivning og formatering af mindre tekster som fx breve og opslag samt anvende redigeringsfaciliteter til fx sletning, flytning og kopiering af tekst. Endvidere kan deltageren definere enkel sideopsætning, herunder fx margener og sidenummerering samt anvende tekstbehandlingsprogrammets stavekontrol og hjælpefunktion. Ved hjælp af programmets tabelfunktion kan deltageren desuden oprette enkle skemaer og opstillinger i form af fx prislister og notater. Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Der er en skriftlig og praktisk prøve til uddannelsen Der er en særlig prøve til kursister, der tager uddannelsen som fjernundervisning
Effektiv anvendelse af tekstbehandling
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Med udgangspunkt i aktuelle arbejdsopgaver kan deltageren vurdere hvilken tekstbehandlingsfunktion, der skal anvendes fx i forhold til tekstopstilling, visualisering, elektronisk samarbejde og effektivisering.
Håndholdt have/parkmaskiner, fejlfinding og reparation, 2
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Kursisten som deltager på dette kursus har typisk allerede deltaget i Håndholdte have- og parkmaskiner, 1 og ønsker at bygge oven på dette kursus. Der vil være undervisning inden for elektriske og mekaniske systemer på have og parkmaskiner og 2- og 4- taktmotorer vil blive udbygget med diagnoseværktøjer til indstilling og fejlsøgning. En grundlæggende forståelse for funktionen i eksempelvis motorsave og buskryddere er en forudsætning for at få et optimalt udbytte af kurset.
Mad til vegetarer og veganere
Kurset er for dig, der ønsker at mestre kunsten at lave lækre vegetariske og veganske retter. Udforsk spændende opskrifter og lær at tilberede måltider, der imponerer enhver.
Reduktion af madspild 2
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at motivere medarbejdere og facilitere arbejdsprocesser, som reducerer madspild, med afsæt i en strategi og konkret plan på området.