Relaterede kurser
Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Du kan klargøre råvarer og tilberede måltider til både kolde og varme måltider ud fra viden om grundtilberedning, råvarer og sensorik. Du kan udføre grundberedningsmetoder inden for kogning, bagning, stegning og jævning-stivning og følge en grundopskrift og metodebeskrivelsen for en given ret.
Regneark i turismeerhvervet
Også i turismeindustrien kan man nyde en stor gavn af regneark. Lær at oprette og redigere regneark - samt at sortere og filtrere data i eksempelvis kundelister, lageroptegnelser etc. Lånt godkendelse af EUC Nordvest
Anerkendende ledelse
Deltageren har viden om anerkendende ledelse, herunder hvilken rolle kommunikation og dialog spiller i anerkendende ledelse. Deltageren kan i forlængelse heraf operationalisere de kommunikationsformer, der er karakteristiske for anerkendende ledelse. Deltageren kan anvende den anerkendende tilgang som et operationelt dialogredskab til udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer. Det kan fx være gennem MUS-samtaler og coaching. Derudover kan deltageren anvende den anerkendende tilgang til at sikre en fremadrettet, konsensusorienteret og løsningsorienteret tilgang til problemer og konflikter.
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere og tilberede retter til småtspisende, på baggrund af viden både om principper for kost til småtspisende og om de specialprodukter, som kan anvendes i forhold til kostformen.
Ledelse af forandringsprocesser
Du lærer at diagnosticere, organisere og sturkturere forskellige problembehandlingsprocesser, herunder kendskab til forskellige værktøjer, der fremmer de kreative og dynamiske processer i forskellige produktionsmiljøer. Du får kendskab til lederrollen og hvilke krav, du skal opfylde, for at kunne agere som sparringspartner.